USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Посол Корпусу Миру напідпитку відлупцювала медика

9 Лютого 2012 14:31
Неприємний інцидент стався в Луцьку: 25-річна громадянка США, яка є Послом Корпусу Миру, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, відправила на лікарняне ліжко працівника швидкої. Іронія полягає в тому, що медиків викликали їй на допомогу.

Однак громадянці Штатів за таку негідну поведінку лишень прочитали нотації та видворили за межі України.

У розпорядження «ВН» потрапили документи, які проливають світло на цю історію. Однак із етичних міркувань імена фігурантів не оприлюднюються.

Американська гостя відпочивала у луцькій піцерії, де вживала спиртне. З часом їй стало зле, отож для представниці Корпусу Миру США викликали швидку допомогу.

Коли ж лікарі прибули, то дівчина нібито поводила себе збуджено і нічого не розуміла. У неї з рота навіть буцімто йшла піна білого кольору. Зрештою, її доправили до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Під час надання допомоги американка раптово вдарила ногою в скроню працівника швидкої. Тому стало зле. Отож, рятувати довелося ще й медика. У нього виявилася закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Тому 24-річному чоловіку довелося полікуватися у відділенні нейрохірургії.

Із «агресивною» представницею Корпусу Миру поспілкувалися і луцькі міліціонери. Щоправда, у присутності працівника служби безпеки МЗС України. У підсумку – у порушенні кримінальної справи відмовили. Для американки прочитали лекцію, як треба поводитися, та й видворили по-тихому за межі України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Сергій Показати IP 9 Лютого 2012 14:37
Зробила б таке українка в штатах, цікаво чим би воно закінчилось для українки. Приїзжають різні шлюхи-наркоманки, і ще щось хочуть навчити нашу молодь.
бледнолицый гринго Показати IP 9 Лютого 2012 15:04
лихая видать американка попалась...я б с такой позажигал...
дід Опанас Показати IP 9 Лютого 2012 15:07
то вона в такий спосіб про мир у всьому світі розповідала- а хто не слухав - тому у вухо. Хоча бидло вона. хоч і гамериканське.
дід Шапокляк Показати IP 9 Лютого 2012 15:18
Та з паспортом громадянки США всі двері в Україну відкриті! В одну видворили, в іншу повернулась "сіяти мир"...
4etz Показати IP 9 Лютого 2012 15:40
Повірте мені - в америці за таке взагалі б нічого не було... Потримали в міліцейському відділку добу і відпустили на всі чотири...попередивши що так не можна. А внас роздули... певно думали з дівчини грошей "качнути". Цирк такий, аж смішно...дівчина ногою, струс і т.д, одразу міліція...Украхна - країна четвертого світу, в яккій живуть неандертальці. Чим більше я живу часу за кордоном тим мені це видніше.
Варто Показати IP 9 Лютого 2012 15:54
Просто соромно читати таку писанину. Автор постанови закічив хоча б 5-6 класів? І що за ідіотське слово-паразит у всіх міліціонерів України - ДАНИЙ (дана подія, дана громадянка, по даному факту). У нормальній мові ніхто так не говорить, але якщо працівник МВС дає коментар по ТБ чи пише протокол - так і відразу ДАНА. Тьху!
nyan до Варто Показати IP 9 Лютого 2012 16:31
знаю кількох дівчат, яких так звати, їх батьки міліціонери?
Влад Показати IP 9 Лютого 2012 16:01
Наша водка не всім по зубам.
Наівняк Показати IP 9 Лютого 2012 16:17
Америкоси -сіячи деромократії ... пожирателі. Все на своїх місцях.
Українець Показати IP 9 Лютого 2012 17:28
Ой-йой-ой! Дівчинка! Бідненька, худенька махнула ніжкою... Що за туфта. Т.з. Корпус Миру - урядова агенція США. Така ж сама, як ЦРУ, ФБР, НАСА, ФЕМА. Факт наступний: працівниця уряду США в стані алкогольного сп'яніння завдала тілесних ушкоджень працівнику медицини, який був при виконанні службових обов'язків. Наскільки ми не поважаємо самих себе, коли побиття нашого громадянина піддаємо сумніву. Ганьба таким коментаторам. Ганьба Корпусу Миру, який ногами своїх працівників утверджує американську "демократію", сприяючи "кращому розумінню американців українцями"
Перехожий Показати IP 9 Лютого 2012 18:59
Демократія в дії. Хотіли? Їжте! Здравомислячі люди тікають від демократії, як найбільшого бардака в світі, відповідно, з своїми наслідками, а ми туди хочемо "вступити". Тепер вже й нова стадія - почали від неї лікуватись. Чому ми так себе не поважаємо?
@ Показати IP 9 Лютого 2012 21:34
Зараз часті випадки коли підмішують клофелін та інші засоби в спиртні напої з метою наживи цінними речами, а також як в даній ситуації молода дівчина можливо хтось її мав намір .. чи розраховував скористатись таким її станом. Будьте уважні та обережні у зв'язку з бардаком у всіх сферах буття нашої держави, особливо медицини ( засіб як клофелін совають навіть інтерни) і чи по приколу чи через заздрість часто псують своїм "друзям" життя.. тому не пити! ні алкоголю! якщо вживати спиртне у чужій компанії ніколи не втрачати зорового контакту за рюмкою. Якщо після вживання малої кількості спиртного є провали у пам'яті та надмірне затяжне похмілля це гарантія того, що підмішали вам подібну гидоту.
??? Показати IP 9 Лютого 2012 21:37
а чому постанову виносив інспектор СГІРФО?
юля Показати IP 10 Лютого 2012 09:48
у Корпусі миру немає послів, є лише волонтери...
мик Показати IP 11 Лютого 2012 08:32
Статья по ходу заказная или очередная провокация. То на этой западной иностранцев животными обзывают в газете, то вдруг посол (такой олжности нет в корпусе мира) (заказуха) якобы напал и избил. Чувак который писал либо не в курсе либо хоьели бабла срубить на шару!!!!
Наталия К. Показати IP 13 Лютого 2012 09:03
Вы луцкой скорой не знаете, наверное. Не приведи Господи с ними дело иметь! Хамства персоналу луцкой скорой не занимать. Перед выездом половина персонала имеет привычку "заправляться"... Но пьянее себя они терпеть не могут... В беспредельщиков превращаются, неадекват шьют, провоцируют, бьют, связывают даже и пр. Вот барышня ненашенская и не утерпела унижений при этой "помощи", "ответку" дала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus