USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Посадили» за жорстоке вбивство рідного батька

6 Липня 2012 15:49
Жінка, яка в Луцькому районі напідпитку вбила рідного батька, протягом наступних семи років спокутуватиме свою провину за колючим дротом.
Таким є вирок суду, який поставив крапку у цій резонансній історії, - пише газета Відомості-UA.
Минулого року узимку п’яна донька жорстоко розправилася з рідним батьком, звівши його на той світ. Стосунки чоловіка із власною донькою не склалися задовго до того.
Того трагічного дня повернувся з роботи після обіду. За онукою в садочок іти було зарано, тому завернув додому. Але в під’їзді зустрів не зовсім тверезу доньку, яка прямувала в гості до куми.
Вона заявила, що забере з дитсадка дитину та й пішла собі. Але чоловік не покинув задуму забрати із дитсадка онуку. Тим часом його донька пиячила. Коли ж «компаньйони» по чарці привели її додому, аби вкласти спати, сталася трагедія. Її таки вмостили у ліжку, однак через десять хвилин вона знову повернулася до пиятики. Друга спроба відвести її додому надто рознервувала сп’янілу жінку. Ще більше агресії викликав батько, якого застали в коридорі, коли він якраз одягався, аби йти в садочок за онукою.
Жінка почала штовхати батька, здирати куртку. Зрештою, чоловік, який випивав із жінкою, запропонував їм заспокоїтися і пообіцяв, що дитину забере сам. Коли ж вони з малечею повернулися додому, донька із батьком скандалили на кухні. Незабаром голоси стали спокійнішими і клацнула запальничка. Аж раптом щось звалилося на підлогу, почувся крик.
Коли чоловік вбіг на кухню, застав жахливу картину: біля кухонного стола в калюжі крові лежав батько, біля нього з ножем у руках сиділа горе-донька.
Медики «швидкої» констатували смерть, а працівники міліції затримали жінку. На ранок, протверезившись, вона написала явку з повинною. Щоправда, на суді невдячна донька шокувала всіх, сказавши, що про вчинене зовсім не шкодує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus