USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Підтоплення на Волині: рятувальні роботи тривають. ФОТО. ВІДЕО

4 Квітня 2013 14:56
Працівники ДСНС відкачали понад 3 тисячі метрів кубічних талих вод на Волині вчора, 3 квітня.

Про це повідомляють у ДСНС у Волинській області.

Рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області відкачали понад 3420 метрів кубічних талих вод з присадибних ділянок, подвір’їв біля житлових будинків та підвалів господарських будівель у Луцькому, Ковельському, Маневицькому, Ківерцівському, Камінь-Каширському та Рожищенському районах вчора, 3 квітня.

У Луцьку на Малоомелянівському масиві з допомогою пожежної насосної станції рятувальники частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону відкачали 1200 метрів кубічних води з підтоплених присадибних ділянок біля житлових будинків.

Своєю чергою, пожежна команда відкачала з присадибних ділянок 680 метрів кубічних води у селищі Колки Маневицького району. У Ковелі на вулиці Вітовського бійці державної пожежно-рятувальної частини №4 відкачали 840 метрів кубічних талої води, у селищі Голоби Ковельського району – 85 метрів кубічних води.

У Ківерцях та Камені-Каширському підрозділи УДСНС області з підтоплених територій відкачали 270 та 265 метрів кубічних води відповідно, у селі Вишеньки Рожищенського району – 80 метрів кубічних талої води.

Загалом до проведення аварійно-рятувальних робіт з відкачування талих вод долучили понад 25 чоловік особового складу підрозділів та 10 одиниць спеціальної пожежної техніки. Роботи по відкачуванню у Луцьку продовжуються сьогодні.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus