USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Під час сварки жінка розбила чоловіку голову і лице

27 Січня 2013 11:07
Розбила губу та голову жінка чоловіку під час сімейної сварки. Таким чином, мовляв, дружина показала, «хто в домі хазяїн».

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

У приймальне відділення Локачинської районної лікарні з тілесними ушкодженнями звернувся 46-річний мешканець району. У чоловіка було виявлено різану рану верхньої губи та забійну рану волосяної частини голови. Пізніше з'ясувалося, що тілесні ушкодження чоловік отримав за місцем проживання від власної дружини.

Так, випиваючи вдома, сімейство почало з’ясовувати стосунки. У результаті чоловік із тілесними ушкодженнями потрапив до лікарні.
Через сімейні сварки опинилася в лікарні і 34-річна мешканка обласного центру: 54-річний чоловік під час сварки побив дружину.

Наразі в обох випадках відкрили кримінальне провадження за статею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 27 Січня 2013 11:29
Це вже не сварка. Це вже бійка якась, походу.
жінка Показати IP 28 Січня 2013 07:23
Тут неправильно пишуть. Я йому порвала морду. А підніме ще руку, то розірву до самих вух і яйця відірву. Я вмію себе захистити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus