USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Під Луцьком бус насмерть збив пішохода. ФОТО

19 Березня 2016 23:26
Близько 23-ї години в селі Гірка Полонка Луцького району бус збив насмерть пішохода.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Згідно з попередніми даними, чоловік йшов посерд дороги. Документів при ньому не знайшли. Наразі триває слідство. Ще одна аварія трапилася на вулиці Дубнівській у Луцьку, поблизу візового центру. Там "лоб в лоб" зіткнулися три автівки - Opel, Mercedes-Benz і Lanos. Mercedes рухався по головній дорозі. Його не пропустив Opel, який їхав, згідно з попередніми даними, з перевищенням швидкості. Коли автівки зіткнулися, їх знесло з смуги руху на зустрічну, де в цей момент був Lanos. Внаслідок зіткнення усі авто отримали значні механічні пошкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Толя Показати IP 21 Березня 2016 10:23
Дурні так їздять. Куди вони жинуть? Явно що вночі можуть на дорогу вийти пішоходи але ж людину збити на смерть це великий гріх!!!!!!!!!!
саша до Толя Показати IP 21 Березня 2016 11:24
Ти хоть подумав що ти сказав ? " вночі можуть на дорогу вийти пішоходи але ж людину збити на смерть це великий гріх ", прям люди як корови і їжаки можуть собі вийти на дорогу, але ви їх не збивайте бо то гріх.. Я не спорю що є і дуже багато оленів за кермом, але ви ж люди усвідомте одне саме головне - в темну пору доби водій пішоходів може просто не бачити із за темного одягу, бліків мокрого асфальту, світла фар зустрічного авто,..а на неосвітленій ділянці доргоги водій вас побачить лише тоді коли вас освітить ближнє світло фар....ДИВІТЬСЯ ПО СТОРОНАХ ! зад зупинити легше ніж тонни металу . Перереходите дорогу - переконайтесь в тому що це буде безпечно, подивіться по сторонах чи не їде ніякий шумаєр на вас, пропустіть дурака. Навіть якщо ви на переході пішоходному всеодно ДИВІТЬСЯ ПО СТОРОНАХ, переконайтесть в тому що водій завчасно побачив вас і почав знижувати швидкість, тобто дає вам дорогу....якщо з будь-яких причин водій того не робить чи пяний чи просто ідіот, чи не побачив.. краще не ризикуйте життям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus