USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Перевозив контрабанду в арештованому авто. ФОТО

22 Лютого 2012 15:22
Увагу правоохоронців привернув автомобіль марки «Опель Омега», що рухався на 488 кілометрі автодороги М-07 сполученням Київ –Ковель – Ягодин 20 лютого. Автівку спинили. Та, як виявилось, перебувала під арештом.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС в області.

20 лютого на 488 кілометрі автодороги М-07 сполученням Київ – Ковель – Ягодин працівники ДАІ спинили автомобіль марки «Опель Омега».

Під час перевірки документів та автомобіля встановили, що транспортний засіб перебуває під арештом, а в багажному відділені водій незаконно перевозить 1400 пачок цигарок Білоруського виробництва марки «Мінськ» без акцизних марок.


Водієм-спритником виявився 22 – річний Віктор - мешканець Любомля. Він намагався заробити «легкі гроші», реалізуючи тютюнові вироби.
Автомобіль в супроводі екіпажу ДАІ доставили до міліції для проведення детальної перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus