USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Перевірили ринки Ковеля. Кажуть: небезпечні. ВІДЕО

30 Березня 2012 15:44
Тактичні навчання МНС на ринках Ковеля засвідчили, що в разі виникнення надзвичайної ситуації спецавтомобілі рятувальників не зможуть безперешкодно доїхати до місця події.
Про це повідомляє ТЦК.
Під час навчань особлива увага приділялась вивченню можливостей проїзду спецтехніки на територію ринків, облаштуванню протипожежних розривів в торгових рядах для безперешкодного гасіння пожежі, організації швидкої евакуації працівників та відвідувачів ринку.
Начальник управління МНС в області Володимир Грушовінчук розповів, що на Центральному та Привокзальному ринках Ковеля ситуація із проїздом є проблемною, особливо на Привокзальному.
«Для того, щоб оперативно реагувати на надзвичайні ситуації, потрібно деякі контейнери забирати. Тут повинні бути наскрізні проїзди. Припис буде написаний», ‒ зазначив він.
Першими на сигнал умовної тривоги у разі пожежі реагують працівники ринку: члени добровільної пожежної дружини оперативно розгортають пожежний рукав і застосовують первинні засоби пожежогасіння. Згодом на місце події прибуває і спецтехніка МНС.
Як зʼясувалося під час навчань, доступ до вододжерел забезпечує лише один вʼїзд на Привокзальний ринок ‒ з боку вулиці Театральної. Дістатися на ринок із Привокзальної площі не змогла навіть компактна спецтехніка на базі автомобіля «Газель».
«Доїхати пожежному автомобілю до місця умовної пожежі неможливо ‒ застряг у воротах. Схему, яка висить при вході в ринок, не відповідає дійсності. Тому керівництву ринку дамо ще термін привести ринок у відповідність до вимог пожежної та техногенної безпеки», ‒ розповів начальник управління Держтехногенбезпеки в області Микола Кревський.
І раніше представники МНС та управління Держтехногенбезпеки мали чимало претензій до дотримання вимог пожежної безпеки на ковельських ринках.
Керівник Ковельського госпрозрахункового ринку Петро Сорока стверджує, що недоліки вдасться усунути у визначені терміни, зокрема до 31 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus