USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Пенсіонера позбавили волі на півтора роки

9 Січня 2013 14:51
Неодноразово засуджений за майнові злочини, пенсіонер відібрав у неповнолітнього мобільний телефон. За це його на півтора роки позбавили волі.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, волинянин зловживав спиртними напоями та вів бродяжницький спосіб життя. Цього разу опинився на лаві підсудних через шахрайство, вчинене відносно неповнолітнього.

Хлопчина, назбиравши певну суму, купив омріяний мобільний телефон. Через кілька днів поблизу залізничного вокзалу у Ковелі до нього підійшов незнайомець. Чоловік попросив зателефонувати. Переконував, що розмова не займе більше двох хвилин. Після того, як довірливий юнак дав йому мобільний, спритник вдав, що набирає номер і швидко подався втікати. Обдурений хлопець намагався наздогнати чоловіка, але не зміг.

Хлопець не відразу розповів батькам про інцидент. Лише наступного дня звернувся у міліцію.

Зловмисник, своєю чергою, продав телефон своїй знайомій за 50 гривень.

Відносно чоловіка порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Ковельський міськрайонний суд області чоловіку призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на півтора роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 9 Січня 2013 15:50
Правильно. Хай би*ло думає і знає, що сидить за 50 гривень - 1,5 роки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus