USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

Opel в’їхав у Volkswagen: загинув 25-річний хлопець. ФОТО

24 Грудня 2012 13:27
На Волині лоб у лоб зіткнулися Opel та Volkswagen. Водій першого загинув на місці пригоди.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
22 грудня близько 15:00 на проміжку автодороги Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Верба поблизу села Вижгів Любомльського району трапилася ДТП: автомобіль Opel Vivaro, за кермом якого був 25-річний хлопець, рухався зі сторони Володимира-Волинського до Любомля. За попередніми даними, він не впорався з керуванням, через що авто виїхало на смугу зустрічного руху і зіткнулося з Volkswagen Multivan, за кермом якого перебував 40-річний чоловік.

У результаті ДТП водій Opel Vivaro загинув на місці пригоди, водій та чотири пасажири автомобіля Volkswagen’а отримали тілесні ушкодження та були доставлені в лікарню. За фактом триває перевірка.
Днем пізніше, 23 грудня, близько 18:20 водій автомобіля Audi, рухаючись у Ковелі в напрямку Турійська, на перехресті вулиць Володимирської та Княгині Ольги здійснив наїзд на велосипедиста, який виїхав на перехрестя на зелений сигнал світлофора. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павло Показати IP 25 Грудня 2012 01:33
Хлопця жаль... висновок - Т5 крепша машина ніж різні там Опелі чи Фіати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus