USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Одразу чотири підводи штурмували кордон. ФОТО

10 Жовтня 2011 13:09
Чотири підводи з контрабандним крамом зупинили на українсько-білоруському кордоні вартові прикордонного відділу «Самари» Луцького загону.

Про це інформує прес-служба Луцького прикордонного загону.

Контрабандистів спіймали «на гарячому» суботньої ночі. Виявили їх за півкілометра від державного рубежу в лісовій смузі між українським селом Щитинська Воля та білоруським Леліково.

Шестеро українців намагалися перевезти контрабандний товар до Білорусі. Іще один покинутий завантажений віз прикордонники знайшли, перевіряючи зворотній напрямок порушників.

Усього вартові нарахували 38 тюків з трикотажними виробами. Також охоронці кордону виявили сліди, які вели до одного з місцевих населених пунктів.

Затриманих та 4 підводи доставили до прикордонного підрозділу. Про затримання повідомили Ягодинську митницю та Пінський прикордонний загін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бомба Показати IP 10 Жовтня 2011 21:44
Не від хорошого життя їхали з контрабандою.
Олег Показати IP 20 Жовтня 2011 11:29
Та це й контробандою тяжко назвати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus