USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Нічні вибухи у Києві. Підірвали відділення Сбербанку РФ

22 Червня 2015 08:14
Вночі у Києві пролунали вибухи біля відділень Сбербанку РФ.

За даними правоохоронців, на початку другої години ночі до київської міліції надійшли два виклики - біля відділень одного з банків в Дарницькому та Оболонському районах пролунали вибухи, - інформує ТСН.

"Від спрацювання невідомих предметів незначних ушкоджень зазнали будівлі, в яких знаходяться філії фінансової установи. В результаті вибухової хвилі пошкоджено вхідні двері, вікна, вивіска із назвою банку. Жертв та потерпілих немає", - йдеться у повідомленні.

На місці подій працювали фахівці вибухотехнічної лабораторії.

Також у МВС повідомили, що слідчими відділами Дарницького та Оболонського районних управлінь ГУМВС вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
45 Показати IP 22 Червня 2015 12:02
Вот они настоящие патриоты Украины. Дальше надо взорвать все нефтебазы, заправки и газовую трубу и сразу будет всем счастье.....Украина це Европа?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus