USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині злодіїв затримали пострілами. ВІДЕО

7 Вересня 2011 16:49
У Луцьку затримали на гарячому двох квартирних злодіїв завдяки тому, що свідки вчасно викликали міліцію.
Про це йдеться у сюжеті НТН.
Зловмисники вибрали будинок на околиці міста, скрутили замка, проникли всередину й зібрали хатнє начиння.
«Зашли туда. Взяли там 20 евро, короче, 40 гривен, системный блок, фотоаппарат цифровой, и два ДВД», – розповідає затриманий Валентин.
Насправді ж поцупили ще й коштовності, ордени, мобільні телефони. Розіпхавши все по кількох валізах і зібралися на вихід.
Та не встигли пройти й сотні метрів, як прибули правоохоронці.
«Невідомі кинули сумки, і почали втікати в сторону вулиці Клима Савури. Не дивлячись на те, що ми просили їх зупинитися, представилися працівниками міліції, невідомі, залишивши крадене, почали втікати. Оскільки вони не зупинялися, прийшлося, згідно закону України про міліцію, застосувати табельну вогнепальну зброю», – розповів оперативний співробітник Луцького МВ міліції.
Зупинилися крадії лише після другого пострілу вгору.
Свідками їхнього затримання було до десятка осіб. Дехто навіть намагався заламати лиходіям руки.
У міліції кажуть, що якби не вчасний дзвінок небайдужих лучан, злодіїв шукали б довго.
«Надійшла оперативна інформація, що невідомі особи мають намір скоїти квартирну крадіжку в районі вулиці Чехова, виїхали в даний район, і, переконавшись в тому, що інформація підтвердилася, ми в одному із будинків помітили 2 невідомих осіб. Вони вже виходили, і в руках несли господарські сумки», – зазначив один із правоохоронців.
Затримані проблеми із законом мають не вперше. Молодики вже відбували покарання за аналогічні злочини. Один з них вийшов із місць позбавлення волі лише цьогоріч у лютому.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
VSC Показати IP 7 Вересня 2011 16:57
"Чехова" и "Клима Савура" - уже окраина города? Кто тексты проверяет? Журналажники жгут.
+1 до VSC Показати IP 7 Вересня 2011 18:45
так, так. Як можна центр назвати окраїною. Так це ж біля дитячої залізниці, наскільки я по відео бачу...
ДРУГОЙ ГОРОД Показати IP 7 Вересня 2011 20:51
Ребята, а вы не думаете, что человек специально написал "околиця", чтобы не палить лошарство вашего центра. Кореспондент,я так понимаю, тоже из "портового"Луцка?.. А територия на видео - на Манхеттен, извините,вовсе не тянет. Ну, так спасибо скажите парню, дуралеи.
VSC до ДРУГОЙ ГОРОД Показати IP 8 Вересня 2011 18:15
Да, пожалуйста, умнейший вы наш. недостатки нашего села, мы и без вас иногородних знаем.
Лучанин Показати IP 7 Вересня 2011 21:06
Такий центр як у нас справді тягне на околицю. Особливо балка де я так розумію знімався матеріал - "красота" неймовірна!!!!
))) Показати IP 8 Вересня 2011 02:52
Хтось здав)))))
Андрій Показати IP 9 Вересня 2011 07:44
Для тупеньких скажу наступне. Хто не знає місцевості міста Луцька хай ще повчиться трохи у школі. Для баранів які відразу обгаджують словами місто і центр скажу, що цитата "Як можна центр назвати окраїною" малась на увазі центр у географічному розумінні, відносно окраїн міста, тому як центр міста у соціальному розумінні у нас не в районі сапалаївки (а не балки як тут десь хтось затупив). Діти, 9 вересня, йдіть доучуйте географію і етику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus