USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині за два дні ‒ троє потопельників

24 Липня 2012 18:02
У Ратнівському районі протягом двох днів загинули у водоймах троє людей.

Про це пише «Волинь-нова».

Повідомлення про трагедію, яка сталась на озері Святому, що у Ратнівському районі, надійшло у чергову частину райвідділу внутрішніх справ. Інформувалося, що втопився 41-річний місцевий мешканець Сергій Токарчук. Того дня він разом із дружиною та ще двома знайомими відпочивали на озері. І, звичайно ж, плавали на човні. Однак з невідомих причин човен перевернувся. Четверо людей опинились у воді. Знайомі Токарчуків не вміли добре плавати, а тому вчепилися за перевернутий човен і дістались до берега. А подружжя Токарчуків вирішило пливти самотужки. Дружина Сергія з великими труднощами допливла до берега. А ось чоловікові сил не вистачило. Він не доплив якихось сім-вісім метрів і зник під водою. Знесилена дружина нічим не змогла йому допомогти. Коли почала кликати на допомогу, позбігалися люди. Вони пірнали у воду, але безрезультатно. Тіло Сергія за четвертим разом підняли на поверхню рятувальники.

Окрім того, у селі Річиці втопився вчитель трудового навчання місцевої загальноосвітньої школи 51-річний Іван Кошелюк, батько трьох дітей. Зранку він поїхав велосипедом на річку Припʼять. Люди бачили, як чоловік рибалив на човні. Але потім його не стало. Почали шукати. Лише наступного дня з дна річки його підняли водолази.

А в Бродах втопився у водоймі 49-річний місцевий мешканець Володимир Трофимук. Він відпочивав на озері Чистому. Пірнув у воду чоловік і не виплив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ура Показати IP 25 Липня 2012 09:46
а вот в луцке не тонут!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus