USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

На Волині возять «дерево» без документів

17 Лютого 2013 16:27
Чотири випадки незаконного перевезення деревини виявили на Волині правоохоронці.

Працівники ВДАІ Турійського РВ зупинили автомобіль «КРАЗ- 255» неподалік села Селець який перевозив пиловник та баланси деревини «дуба», «осики» та «сосни». На прохання правоохоронців, надати документи на вантаж, 48-річний водій сумлінно їх представив, та все ж вони викликали сумнів щодо їх достовірності. Про це повідомляє УДАІ УМВС України у Волинській області.

Працівники взводу з обслуговування стаціонарного поста № 2 роти ДПС ДАІ селища Цумань також зупинили автомобіль «УРАЛ», водій якого перевозив лісоматеріали у кількості 18 хлистів по 12 метрів породи «сосна», «береза» в кількості 14 кубічних метри. Під час перевірки документів на вантаж виникла підозра в їх достовірності.

Окрім цього, в селищі Шацьк по вулиці Шевченка під час нагляду за безпекою дорожнього руху наряд ВДАІ Шацького райвідділу зупинив трактор «МТЗ-952» під керуванням 62-річного місцевого мешканця, який на причепі перевозив деревину (дуба) кругляка діаметром 80 сантиментрів.

Також правоохоронці зупинили автомобіль «КАМАЗ» у Любомльському. За кермом знаходився мешканець міста Любомль, який перевозив лісоматеріали (кругляк) породи «сосна» і «осика» в кількості біля 10 кубічних метрів без будь-яких документів на вантаж.

Всі автомобілі з вантажами доставили у відповідні районні відділи УМВС.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
знаючий Показати IP 17 Лютого 2013 16:44
Зі зрубаного лісу лісу 90 відсотків розкрадається. Цих чотири випадки - це капля в морі з того, що крадеться. Ліс крадеться щогодинно, щохвилинно, а ті, хто нібо-то попадається, це чиста випадковість. В Ківерцівському районі крадений ліс супроводжують спецавтомобілі з мигалками. Хто під тими мигалками, не важко здогадатись.
семеринський Показати IP 18 Лютого 2013 08:45
подивіться шо робиться в семереньках та зубільному машини без номерів тягають ліс регулярно де міліція локач
дерево Показати IP 18 Лютого 2013 09:10
А де ж лісники? Де їхня охорона?
Теж лісник Показати IP 18 Лютого 2013 14:47
Лісники на чолі зі своїм керівником обласним і перші крадії ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus