USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині водій збив пішохода і зник із місця аварії

27 Грудня 2012 14:49
Унаслідок автопригоди у Володимирі-Волинському жінка отримала тілесні ушкодження, але не госпіталізовувалася.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

Так, учора, 26 грудня, близько 19:40 до місцевого відділку міліції зателефонував чоловік, який не назвав свого імені, і повідомив, що на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Приїхавши на місце пригоди, правоохоронці з’ясували, що невідомий водій, рухаючись автомобілем у напрямку Ковеля, збив 49-річну місцеву мешканку. Жінка, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, хотіла перейти дорогу в невстановленому місці. Потрапивши в автопригоду, пішохід отримала тілесні ушкодження, утім, від госпіталізації відмовилася.

На місці події правоохоронцям вдалося знайти уламки невідомого автомобіля. Наразі ж тривають перевірка та заходи щодо встановлення особи водія, який збив жінку і, не надавши їй першу медичну допомогу, втік.

Правоохоронці закликають громадян повідомити будь-яку інформацію щодо цієї ДТП, зателефонувавши до чергової частини УДАІ у Волинській області за телефонами: (0332) 24-02-05 або 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus