USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

На Волині продовжують відкачувати воду. ФОТО. ВІДЕО

5 Квітня 2013 14:05
Майже 7 тисяч кубометрів талої води відкачали волинські рятувальники.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС України у Волинській області.

За станом на 9:00 5 квітня, працівники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області допомогли мешканцям області у відкачуванні понад 6430 кубічних метрів талих вод із присадибних ділянок, подвір’їв біля житлових будинків та підвалів господарських будівель у Луцькому, Ковельському, Маневицькому, Ківерцівському, Любешівському та Рожищенському районах.



У Луцьку на Малоомелянівському масиві за допомогою пожежної насосної станції рятувальники частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону відкачали 1300 кубічних метрів води з підтоплених присадибних ділянок поблизу житлових будинків. Викачування води на даний момент продовжується.

У Маневицькому районі в селищі Колки, селах Четвертня та Боровичі місцевими пожежно-рятувальними підрозділами з присадибних ділянок відкачано 1890 кубічних метрів води. У місті Ковелі на вулицях Вітовського, Липинського, Грибоєдова, Миколайчука, Яремчука відпомповано 2310 м3 води, у місті Ківерці - 775 кубічних метрів талої води, у селі Вишеньки Рожищенського району та селищі Любешів 95 та 60 кубічних метрів талої води відповідно.



Загалом до проведення аварійно-рятувальних робіт з відкачування талих вод залучалось понад 34 чоловіки особового складу підрозділів та 13 одиниць спеціальної пожежної техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus