USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині чоловік убив жінку за те, що випила без нього. ВІДЕО

16 Листопада 2010 14:04
У Торчині Луцького району чоловік, розгнівавшись, що жінка випила без нього, завдав її кулаком у голову понад 10 ударів – отримані травми були несумісні із життям.
Юрій та Людмила прожили шість років. Господарства не вели, на роботу не ходили. Гроші на спиртне діставали дрібними крадіжками: крали в односельців метал і здавали заготівельникам, повідомляє «НТН».
2005-го за цей промисел їх ув’язнили, та на шлях виправлення подружжя так і не стало. Продовжувало красти, вживати алкоголь, а потому – бити одне одного.
«Він її щоденно бив, каже заступник начальника Луцького райвідділу УМВС України в області Андрій Бащук. – Таким чином, ми, коли приїхали, вона була вся в синяках. І тоді в той злощасний день 9 листопада можна сказати так, що він трохи перестарався».
Коли Юрій прийшов додому й побачив на столі порожню тару і захмелілі очі своєї співмешканки, люті не стримував: спершу взявся за коцюбу, та, передумавши, пустив у хід кулаки.
«Він наніс їй приблизно 10-12 ударів кулаком в область голови. І від цього наступила смерть. Згідно з висновком судово-медичного експерта, причиною смерті є закрита черепно-мозкова травма, набряк головного мозку і, безпосередньо, крововилив під оболонку мозку», – розповів Андрій Бащук.
Доки жінка корчилася у судомах, вбивця пішов у магазин по пляшкою. Повернувшись, спокійно почав розпивати.
Не встиг перехилити і трьох чарок, як приїхала міліція. Правоохоронців викликали сусіди, що перед тим чули жінчин вереск.
Сам затриманий розповідає: «П'яний вдарив, скільки раз – не знаю. Тому що не пам'ятаю – був п'яний». Додає, що подібне траплялося й раніше.
Наразі зловмисник каже, що кається. За свій вчинок він може сісти за ґрати на 10 років.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus