USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

На Волині викрили підпільний пункт металобрухту

20 Березня 2015 16:38
Чоловік облаштував збір металу в одному з гаражів на території колишнього колгоспу у селищі Іваничі. Жодних документів на таку діяльність у нього не було. Під час обшуку правоохоронці вилучили близько двох тонн брухту.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Заробити на життя волинянин вирішив, скуповуючи металобрухт за нижчими цінами та перепродуючи за вищими. Звісно, про отримання необхідних дозволів чоловік навіть не думав. Тож незаконний пункт прийому облаштував у гаражі на території колишнього колгоспу.

– Волинянин, використовуючи спеціальну механічну вагу, організував незаконний пункт прийому та схову брухту чорних металів, які в подальшому перепродавав за вищими цінами, – повідомив начальник Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області Олексій Глущук. – Під час обшуку із гаражного приміщення міліціонери вилучили майже дві тонни металобрухту.

Відомості за вказаним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи від ста до двохсот годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
екскурсовод Показати IP 20 Березня 2015 20:39
Оце новина!!! Та ледь не в кожному селі працюють такі пункти без дозволів, сам знаю з десяток, а кришують їх ме*ти. Не заплатив дань от і прикрили чоловіка.
Ото горе Показати IP 21 Березня 2015 10:59
Та ви шо???? Знайшли!!! ОДИН !!!! честь і хвала !!! напевно просто не проплатив бідний дядько.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus