USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

На Волині невідомі підпалили молодий ліс

3 Березня 2019 22:44
Поблизу села Дерно Ківерцівського району на Волині невідомі палили траву, внаслідок чого зайнявся молодий ліс.

Про це повідомив Дернівський сільський голова Олександр Гуч, повідомляє Волинська служба новин.

"Коли вже люди навчаться не руйнувати довкілля. Сприйматимуть планету як свій дім, а не лише свій двір. Біля села Дерно знову палили траву і відповідно молодий ліс", – зазначив голова.

"Тим хто поміг гасити: молодці. Ті, що стояли і дивилися з дворів: хай самі дадуть собі оцінку. А ті, що палили тисячі домівок комах, птахів і звірів, то хай їхні хати горять. І вони в пеклі теж. Ди*іли. В мене все", – додав він.

Також він оприлюднив фото пожежі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Березня 2019 08:57
Я не прихильник спалювання, але тут вже пост голови явно на публіку. Самосів на полі - це не зовсім молодий ліс, це просто нема на землі господаря. Судячи по фото - до хат з кілометр, хто там з дворів собі яку оцінку має дати? "Хай їхні хати згорять... хай горять в пеклі" - то це вже взагалі перебор. Не може посадова особа, хай навіть то сільський голова (може цар місцевий?) такі свої висловлювання публічно дозволяти
рпара до Анонім Показати IP 5 Березня 2019 11:29
канешно хай горять в пеклі, нафіга палити траву чи самосів??скільки тварин гине! хай краще сміття спалюють , а не викидають пляшки чи кульочки по вулиці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus