USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

На Волині горіло 3 будинки

8 Листопада 2016 10:14
Волинські рятувальники протягом минулої доби, 7 листопада, ліквідували 3 пожежі у дерев’яних будинках, - повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській обасті.

Так, 7 листопада близько 11 години на диспетчерський пункт Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку в селі П’ятидні Володимир-Волинського району. Вогонь, що охопив будівлю, приборкали два відділення 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда міста Устилуг за допомогою апаратів на стисненому повітрі.

О 17:54 на території дачного масива «Калина» поблизу міста Ковель зайнявся дерев’яний дачний будинок. Вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 4 ліквідували пожежу.

Того ж дня о 19:09 у селі Жиричі Ратнівського району трапилась пожежа в дерев’яному житловому будинку. На порятунок прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 14 з райцентру та працівники місцевої пожежної команди селища Жиричі, які погасили вогонь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
злидота Показати IP 8 Листопада 2016 12:35
На Чернишевського? Це радує!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus