USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На трасі «Ковель-Луцьк» водій врізався у групу косуль

9 Квітня 2018 13:24
На дорозі "Ковель-Луцьк" автомобіль збив косулю і влетів в групу з чотирьох косуль.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Андрій Олійник.

"Сьогодні вкотре переконався, що люди в своїй більшості, нікчемні створіння... Їхавши з Ковеля до Луцька, переді мною автомобіль збив косулю, влетів в компанію з 4 штук, звісно вини його в цьому немає, але після події, спокійно поїхав собі далі.

Я перетягнув малу в траву, бо лежала серед дороги. На жаль, в неї був перебитий хребет, хоча я не ветеренар. Я викликав копів. До речі, приїхали за хв 7, я вказав який кілометр і номер дороги, респект. Ну вирішили спільними зусиллями доставити тварину в заповідник, там якийсь був поруч, за словами копів. Там і лишили. Надіюсь, вони вчинять по совісті", - написав він.

Як повідомили у патрульній поліції Волині, у ніч на 9 квітня екіпаж, який здійснював патрулювання на дорозі Луцьк-Ковель, отримав повідомлення, що збитій тварині необхідна допомога.

За кілька хвилин полісмени прибули на місце події, неподалік с. Переспа, в напрямку Ковеля.

Тут заявник повідомив: водій, який рухався перед ним, збив косулю, що бігла посеред дороги, і поїхав далі. На жаль, швидкість була великою, тому номерних знаків не помітив.

«Тварина справді мала травми, - розповіла інспекторка Патрульної поліції Волині Ольга. – Ми повідомили про подію Рожищенський відділ поліції, звідки прислали екіпаж з представником Українського товариства мисливців та рибалок. Їм і передали косулю. Обіцяли, що лікуватимуть її, надіємось, вона виживе».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
євробляхи Показати IP 9 Квітня 2018 14:23
тварину на мясо яб теж її залишив як би ця тварина мені пів машини розвалила молодець....водій чи йому треба було ще штраф виписати
Совiсть до євробляхи Показати IP 9 Квітня 2018 16:09
Сьогоднi ти тварину залишиш мучатись,помирати,а завтра людину.А не пробував копiв викликати,якi в свою чергу визвуть ветеринарiв,якi вилiкують тварину.
Людина до євробляхи Показати IP 10 Квітня 2018 10:43
По твоiй тупiй логiцi i людину треба залишити на мiсцi ДТП мучатись,помирати,а не визвати скору,а самому чкурнути,бо ж ШТРАФ!
Євробидло Показати IP 9 Квітня 2018 16:49
Ага приїдуть копи і складуть на тебе протокол. Ти автор статті якщо такий розумний то не обзивай водія. Обзивай чинуш які не можуть встановити понад трасою бар'єр (наприклад такий як в Польщі).
євробляхи Показати IP 9 Квітня 2018 20:17
правельно... да треба викликати копів...та тварина тобі машину розвалила....а копи і ветеренари штраф....
Наталія Показати IP 9 Квітня 2018 22:15
Бідна тварина.Сьогодні ти залишив тварину помирати.А не чув поговорку "За все заподіяне зло потрібно платити"
отак Показати IP 9 Квітня 2018 23:10
де ваше, с#чі діти, співчуття, шо робить людей людьми??! аби вам корчитись від болю і агонії
Сем Показати IP 10 Квітня 2018 06:03
По хребту треба було ділити
Не те слово Показати IP 10 Квітня 2018 10:52
Добра жаранка тим ветеренарам на свято буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus