USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На Рівненщині втопився військовий

22 Травня 2016 10:58
Трагедія сталася у місті Костопіль на Рівненщині. Під час купання у річці Замчисько загинув військовий.

Про це повідомляє Головне управління поліції в Рівненській області.

Вчора, 21 травня, на річці Замчисько відпочивала компанія з трьох військових. Двом військовослужбовцям під час відпочинку заманулося скупатися у річці.

Однак 31-річний чоловік, намагаючись перепливти річку, глибина якої сягає майже чотири метри, не зміг догребти майже сім метрів до протилежного берегу, і втопився. Товариш, який залишився на березі, помітив відсутність колеги, намагався відшукати його у річці.
Тіло військовослужбовця шукали працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Його направили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що загиблий мешкав у селі Кобилля, що на Тернопільщині, та був призваний військкоматом у червні минулоріч. Наразі проходив службу на Рівненському військовому полігоні.
З двома іншими військовими спілкується військова служба порядку.

За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України слідчі проводитимуть досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бе Показати IP 22 Травня 2016 11:19
Якби на Статут внутрішньої служби часів СССР наклеїли Український герб і його не переписували. Так ось цей Статут забороняє військом строкової служби купання. Але в нас законів дотримуються, починаючи від гаранта.
Штефан, Луцьк Показати IP 22 Травня 2016 13:05
У тім числі й "Бойовий Статут ЗСУ". І не було б Волновахи.
Полігон Рівне до Штефан, Луцьк Показати IP 23 Травня 2016 09:43
ВІйсковим строкової.то мобілізований.яким все одно і статут і все...
не бе до Бе Показати IP 22 Травня 2016 13:28
У нас не дотримуються не тільки статуту ( не залежно яких часів) а взагалі ні правил прведінки ні в побуті ні на вулиці-тим більше законів! І в першу чергу це залежить від нас самих!
Демобілізований Показати IP 22 Травня 2016 13:40
" Кожному - своє " , було написано на воротах БУХЕНВАЛЬДА !!! Його життя , його вибір і винити та хаяти тут командирів і армію не потрібно ...
настя Показати IP 17 Серпня 2016 09:49
Це замчисько

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus