USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку водій не пропустив маршрутку, людей порозкидало по салону

9 Серпня 2016 17:11
Водій автомобіля Renault Logan не пропустив маршрутне таксі, в результаті водій останнього змушений був різко натиснути на гальма. Через раптове гальмування пасажири луцької маршрутки порозліталися по салону.

Про це повідомили у прес-службі луцьких патрульних у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, сьогодні вранці до служби 102 звернувся водій маршрутного таксі та повідомив, що чоловік за кермом легковика спричинив аварійну ситуацію на вулиці Львівськй у Луцьку і зник з місця події. Він не надав перевагу в русі маршрутному таксі, тож водій останнього мусив різко пригальмувати, в результаті чого людей порозкидало по салону транспортного засобу. Медичну допомогу не викликали, ніхто не постраждав.

Через годину патрульні затримали водія Renault Logan в районі Привокзальної, відібрали пояснення та склали на нього постанову за частиною 2 статті 122 (не надання переваги в русі маршрутним транспортним засобам) та протокол за частиною 4 статті 122 (порушення ПДР, що спричинили створення аварійної обстановки, а саме: примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, що підтверджені фактичними даними) КУпАП.

За станом на 17 годину у зоні обслуговування патрульної поліції Луцька зафіксовано, окрім описаної, ще 4 ДТП: у селі Звірів (без потерпілих), по вулиці Глушець (зіткнення велосипедистки з легковиком, ніхто не постраждав), по вулиці Потебні та проспекту Мойсея (без потерпілих).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Логан Показати IP 9 Серпня 2016 18:14
Канєшно ідіотів скрізь хватає, але по моїм спостереженням більш відморожених водіїв, як водії маршруток нема. Тут роботи для поліції робити не переробити, та от щось не спішать.
V. Показати IP 9 Серпня 2016 18:37
Повністю підтримую попередній коментар. Багато разів був в ситуації, коли водії маршруток рушали з зупинки відразу на ліву смугу навіть не вмикаючи поворот. Ледве встигаєш ухилитись. Декілька разів навіть нервово сигналив їм про це. Вони все розуміють що роблять, але вперто дивляться вперед, ніби тебе нема. Тут штрафи точно не завадили б.
Водій Показати IP 9 Серпня 2016 21:13
Швишде б вже поставили камери і побачили б хто як їздить! Маршуткі і таксі кожну хвилину нарушають!
До того часу Показати IP 9 Серпня 2016 23:42
поки власники маршрутів особисто не почнуть відповідати за діі та поведінку водіів, толку не буде.
Валентина Показати IP 9 Серпня 2016 23:56
Минулого четверга їхала маршруткою №2 від обласної лікарні, і на повороті на Гулака-Артемовського маршрутку підрізала машина. Водій змушений був різко загальмувати. Двоє людей дуже сильно впали майже до водія, я вдарила собі сильно руку. Я стояла, а на сидінні біля мене сиділа вагітна жінка на пізньому терміні вагітності, дякувати Богу з нею все нормально. Машину я не бачила, але якби водій не загальмував різко не знаю, що би лишилось від всього того. Була просто в сильному шоці, тому і не знаю чи повідомляв водій про це когось. Я не знаю, чим думають ті водії, які вважають, що море по коліна і чи усвідомлюють хоч якусь відповідальність за свою поведінку. Гонор одного водія міг коштувати життю цілої маршрутки.
віктор Показати IP 10 Серпня 2016 11:08
Де беруть водіїв на маршрутки.... ?... де дешевше...!!! . власник купить категорію. ті і працюють.. сказано не про всіх ... але в більшості так...
Олексій Показати IP 10 Серпня 2016 19:05
Деб*лів на дорогах вистачає і без водіїв маршрутом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus