USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

На Кравчука у Луцьку після дощу – суцільна багнюка

26 Травня 2017 08:29
На вулиці Кравчука, біля 17-го і 19-го будинків замість тротуару – багнюка й величезні калюжі.

Варто зазначити, що будинок №17 по цій вулиці частково є своєрідним бізнес-центром, оскільки його частина зайнята салонами, кабінетом нотаріуса, крамницями, крім того, тут же розташована аптека, пише «Район.Луцьк».

Коли рухатися від ринку «Варшавського» до початку вулиці Кравчука лівою стороною (що пролягає біля ТЦ «Слон»), можна побачити, що частина вулиці заасфальтована або ж вимощена бруківкою. Проте біля будинку № 19 «цивілізація» обривається, і якщо ви хочете потрапити, скажімо, в аптеку, то вам або доведеться двічі переходити проїжджу частину, або ж виміряти глибину калабань і «помісити болото».

Мешканка 19-го будинку нарікає: «Коли сухо, то все більш-менш, пройти можна. Але коли дощ, то хоч літай над тією багнюкою. Коли з дитячим візком мені треба дістатися до супермаркету, то або дорогу перебігати туди-сюди, а через це «море» колеса візка не переїдуть, а якщо й переїдуть, то коляску як потім відмити?»

Чому частина вулиці лишається в такому стані – невідомо. Зачепивши «болотну тему», видання зіштовхнулося зі ще однією: біля проблемних зон вулиці Кравчука водії не гребують паркуватися на пішохідній частині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Мешканець Показати IP 26 Травня 2017 08:44
Так ви ж самі машинами там все розбили і тепер скарги.Кожен день на тротуарах там повно машин.До кого притензії.
Лучанин до Мешканець Показати IP 26 Травня 2017 13:41
Водії своїми ж автомобілями і зробили таку багнюку!Бо паркуються там де не можна!
Жителька Кравчука Показати IP 26 Травня 2017 09:08
Нікому діла немає до тої проблемної ділянки, патрульна, муніципальна, громадські активісти також не бачать порушення правил паркування. Що має статись, щоб було звурнуто увагу на це "безобразие"??????????
Любі свині Показати IP 26 Травня 2017 09:41
Шановний Мешканець! Ви або якийсь чинуша з міськради, або не місцевий. На тому місці на Кравчука - вічне болото!!!! Там ніколи не було ні асфальту, ні тротуару, ні бруківки! Це як якесь більмо на оці - оте болото на цій вулиці! ЗВИЧАЙНО, КРАЩЕ ГРОШИКИ З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ витратити на форму від Версаче для муніципалів чи на валідатори, без яких тролейбус точно не поїде! А в районі вокзалів і автостанції така "принада" з квакаючими жабами точно туристів манити буде!!!
Лучанин Показати IP 26 Травня 2017 10:03
Луцьк - це Європа: сморід, бруд, багнюка, ями, одним словом повна *опа!
Славік Показати IP 26 Травня 2017 11:57
Вже не раз піднімалася ця тема і петиції створювали. Питання справді цікаве - чому від перехрестя до ринку біля одного будинку зробили тротуар і парковку для автомобілів, а біля другого залишається цей болотоміс??? Чому не можна зробити так само? І пішоходам би було як пройти і автівки б на тротуари не виїзжали тоді. Когось обідили чи що, що ту ділянку так уперто ігнорують!
Влад Показати IP 26 Травня 2017 12:01
Може той пустуючий пятачок землі вже собі хтось пригледів під якесь мінібудівництво чергового магазину!!
Мешканець Показати IP 26 Травня 2017 14:54
Почніть кожен з себе,а тоді претензії.Паркування машин на тротуарах -ЗАБОРОНЕНО.А тоді громадою домагайтесь в правовий спосіб вирішення цієї проблеми.Все інше балаканина.
Любі свині Показати IP 26 Травня 2017 15:33
Блін, знову той "Мешканець " обізвався. Ще раз тобі говорю : підійми дуп----у з крісла в міськраді і прийди ( приїдь ) на це місце!Маршрутки - №№ 31 або 16. Вийди навпроти приміщення будівлі відділення Ощадбанку. Подивись.ТАМ НЕМА ТРОТУАРУ апріорі. Ніколи не було!!! Фото в статті де машини стоять на бруківці - метрів надцять від гадючника!!!
До свині Показати IP 26 Травня 2017 15:57
Я проживаю біля 21 гімназії і майже кожен день там проходжу,просто мешканець і все можу оцінити візуально.А про що ти тут варнякаєш не зрозуміло.Якщо там проживаєш,то якраз і підійми ду.. і збери збори-протокол-звернення і так далі.Можливо і буде тротуар.Але і це не дає право паркувати авто де попало. Все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus