USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Молодик розвів одесита через Інтернет

3 Липня 2012 18:05
Мешканець Одеси через Інтернет замовив автозапчастини, однак, заплативши гроші, так і не отримав «придбаний» товар. На зустріч, призначену в Ковелі, «продавець» не з’явився.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, до ковельських правоохоронців звернувся 37-річний житель Одеси. Він заявив про те, що невідома особа шахрайським шляхом під приводом продажу автозапчастин заволоділа його грошима обсягом 4500 гривень.

З’ясувалося, що одесит вийшов на зв’язок із потенційним продавцем запасних частин до автомобілів через Інтернет. Домовившись про те, які комплектуючі хоче придбати замовник, відразу обговорили ціну. Більше того – покупець перерахував продавцеві 4500 гривень. Зустрітися чоловіки домовилися в Ковелі.

Утім, «бізнесмен» на зустріч не з’явився. Правоохоронці з’ясували, що спритником виявився 36-річний житель Львівської області.

Наразі триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Денiс Показати IP 3 Липня 2012 18:44
Люди, нашо нам тi закони про мову, якщо в заголовку новини пишуть "розвiв" ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus