USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.00 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Міліція ні в чому не винна - вони самі. ВІДЕО

19 Листопада 2013 08:13
Водій сам покарав себе за те, що порушив правила дорожнього руху. Він вийшов з авто і почав битися головою об дерево, а вже потім написав заяву, нібито його побили правоохоронці.

У цьому під час брифінгу з журналістами переконували правоохоронці, - інформує Аверс.

Відео, де чоловік стверджує, що він сам наніс собі шкоди, також поширилось інтернетом завдяки міліції.

Спростовує начальник УМВС області Олександр Терещук і інші інциденти, у яких звинувачують правоохоронців.

ЛУЧАНИН З ДРУЖИНОЮ ПОБИЛИ ПРАВООХОРОНЦЯ І САМІ СЕБЕ? ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВЦМДПЛ Показати IP 19 Листопада 2013 10:30
По Турійську через непрофесійні дії наряду міліції, наяву пряме порушення держувою Україна ст 1 Європейської конвенції з прав людини ( право на життя) При звернені родичів до Європейського суду, справа буде виграна і це обійдеця казні держави як мінімум в 20000 євро. В іншому випадку нетактовне висловлювання працівника міліції в адресу сімї підозрюванного Європейським судом трактується як приниження його честі і гідності, що прирівнюється до нелюдського поводження ( ст 3 Європейської конвенції) Враховуючи наглуватість підозрюваного справа також буде мати перспективу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus