USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Мешканці Малинівки скаржаться на сморід від курячого посліду

8 Квітня 2017 14:50
Жителі села Малинівка Рожищенського району просять допомогти зупинити забруднення навколишнього середовища. Зокрема, місцеві жителі скаржаться на забруднення та жахливий сморід, спричинений масовим складуванням курячого посліду, здохлої птиці та окремих її рештків на околиці населеного пункту, повідомляє «Район.Рожище».

Зі слів мешканців Малинівки, усе звозиться на околиці села в нічну пору доби невідомими особами.

Як повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook голова Національного Корпусу Рожище Ірина Ющук, прибувши на місце, поспілкувавшись з жителями та оглянувши околиці села Малинівка, прийняли рішення про необхідність отримання правової оцінки діям невідомих осіб від Державної екологічної інспекції.

«Нами була надана допомога зі складання відповідного звернення на ім’я начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександра Ткачука. Свої підписи під зверненням поставили півсотні осіб, що становить майже чверть населення села. Далі документ було надіслано головному екологу Волинської області. Вважаємо, що думка місцевої громади обов’язково має бути почута та врахована», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Квітня 2017 22:29
позбирати і привезти начальнику екологічної інспекції і гунчику під хату. може тоді курдюками зашевелять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus