USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Машина у дворі будинку збила 6-річну дівчинку

27 Квітня 2012 17:22
На 6-річну дівчинку у дворі будинку у Володимирі-Волинському наїхала автівка, за кермом якої перебував 54-річний чоловік.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ Волині.

Так, вчора, 26 квітня в приймальне відділення лікарні батьки привезли 6-річну Юліану з тілесними ушкодженнями. Зі слів батьків, дитина постраждала у дворі власного будинку. Той розташований на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському. Батьки переконують, на дівчинку наїхала автівка, за кермом якої перебував невідомий.

Працівники ДАІ встановили особу водія, який полишив місце пригоди. Ним виявився 54 -річний місцевий житель, який кермував автомобілем «Volkswagen Caravelle». Водій каже, що дитина раптово вибігла на проїзну частину дороги у дворі будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Радикальний Богдан Показати IP 28 Квітня 2012 08:02
Позбавляти таких олухів права на упр. автотранспортом довічно треба!
Мати Показати IP 28 Квітня 2012 09:48
"Водій каже, що дитина раптово вибігла на проїзну частину дороги у дворі будинку." От скотина втікла з місця наїзду, хоча й бачив!!!! Ну скільки вже це можна терпіти?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus