USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Львів затягнуло їдким димом: в передмісті горять торфовища

6 Вересня 2016 14:10
Ближче до обіду вітер розігнав дим у більшості районів міста, однак сильний запах горіння залишається і на даний час.

У Львові сьогодні в усіх районах міста спостерігається сильне задимлення і запах горіння.

Як передає кореспондент УНІАН, вранці ступінь задимленості нагадував сильний туман із запахом гарі. Ближче до обіду вітер розігнав дим у більшості районів міста, однак сильний запах горіння залишається і на даний час.

Як повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС у Львівській області, «до служби порятунку «101» упродовж ранку 6 вересня надходило чимало дзвінків від стурбованих львів’ян, які повідомляли про те, що відчувають неприємний запах продуктів горіння».

Головним управління ДСНС України в області було прийнято рішення обстежити території навколо міста та у його межах, аби виявити джерело неприємного запаху та диму.

Близько 11:00 підрозділами рятувальників було виявлено горіння торфу в селі Ситихів Жовківського району. На місце події були направлені пожежно-рятувальні підрозділи для ліквідації горіння.
На даний момент на місце пожежі працюють 60 рятувальників та 9 одиниць спецтехніки. За попередніми даними, площа пожежі становить близько 1,5 га.

Додамо, що село Ситихів Жовківського району розташоване на відстані близько 15 км від Львова.

Нагадаємо, 30 травня на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Після завершення стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Рятувальників на сміттєзвалищі завалило відходами з висоти 90 метрів. Міського голову Львова Андрія Садового, який прийшов на похорон, родичі та друзі не пустили віддати шану загиблим на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Zombie Показати IP 6 Вересня 2016 15:24
Silent Lviv

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus