USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

Луцька міліція прокоментувала загибель юнака

16 Лютого 2015 17:29
Правоохоронці встановили, що послуги надавала молодіжна благодійна організація, яка належним чином зареєстрована та має відповідні дозвільні документи. Хлопець здійснював такі стрибки з висоти не один раз, більше того – стрибав із парашутом, а дівчина стрибала вперше, - повідомляють у прес-службі міліції.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, романтичний сюрприз обернувся трагедією вчора, 15 лютого. У результаті невдалого стрибка тандемом загинув 19-річний мешканець міста Рожище і дуже травмувалась 16-річна лучанка. ЧИТАТИ ПОДРОБИЦІ.

Як розповіли правоохоронці, під час здійснення спільного стрибка із 43-метрової вежі 19-річний юнак загинув, а 16-річна дівчина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Так, до Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення із Луцької міської клінічної лікарні про те, що до них каретою «Швидкої медичної допомоги» у тяжкому стані доставлено хлопця та дівчину віком приблизно двадцять років.

«При проведенні реанімаційних заходів юнак помер, а 16-річну лучанку госпіталізували в реанімаційне відділення медичного закладу. Нині дівчина перебуває у тяжкому стані, лікарі борються за її життя», – розповіла заступник начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Наталія Пасічник.

Читати ще: Лучанці, яка травмувалась під час стрибка з вишки, збирають гроші та кров

Відомо, що тілесні ушкодження пара отримала внаслідок стрибків із сорокатриметрової башти, що в місті Луцьк на вулиці Єршова.

Зі слів правоохоронців, послуги надавала молодіжна благодійна організація, зареєстрована належним чином, що має відповідні дозвільні документи. Працівники міліції оглянули місце події та вилучили речові докази і спорядження, а також опитали очевидців події.

«Повідомлення, належним чином зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Луцького МВ УМВС України у Волинській області та за погодженням із прокурором внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України», – повідомила Наталія Пасічник.

Як розповіли у коментарі виданню свідки трагічної події, причиною падіння міг стати обрив мотузки. Так, лучанин Олександр, який і сам стрибав того дня, каже, що причиною падіння став обрив тросів:

«Наскільки я зрозумів, то «база» - ціла. Обірвались вони на гальмуванні. Але я не знаю, як таке може бути – два троси, кожен з яких витримує по 2400 кілограмів, тріснули на одному і тому ж місці».

Зі слів свідків, організатори відразу викликали швидку, яка прибула за 10 хвилин. А двоє з членів команди поїхали разом з постраждалими в лікарню.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus