USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Лучани погрожують блокувати Винниченка через встановлення електроопор

7 Серпня 2017 11:16
Мешканці будинків №16, 18, 20 на вулиці Винниченка погрожують блокувати вулицю через встановлення електроопор на дитячому майданчику, до якого прилягають ці будинки.

Нагадаємо, мешканці будинків стверджують, що електроопори встановлюють незаконно, аби провести електрику до магазину за адресою Винниченка, 12/1. Роботи з проведення кабеля та встановлення електроопор проводить компанія «Вест електра».

Так, сьогодні, 7 серпня, люди заважали заїзду техніки компанії «Вест електра»у двір будинків, аби не дозволити продовжити роботи по встановленню електроопор.

До мешканців будинків прийшов депутат Луцької міської ради Сергій Шкода, якому люди поскаржилися на те, що оглядати електроопори приходив представник обленерго і сказав «можна», навіть не слухавши їх, коли вони стали щось йому доводити. Проте, за словами депутата, міська рада не може впливати на обленерго, тому потрібно проводити розслідування цієї ситуації.

Представник ДКП «Луцьктепло» розповів, що підприємство не погоджувало встановлення однієї з електроопор, бо та, в разі аварії на тепломережі, яка проходить поруч, буде заважати заїзду техніки та проведенню відповідних робіт.

Окрім того, люди вимагають у робітників «Вест електра», аби до них з’явився їхній директор, мовляв, якщо все законно, то їй немає чого боятися.

За словами мешканців, якщо ситуація не вирішиться найближчим часом, то вони блокуватимуть вулицю Винниченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
? Показати IP 7 Серпня 2017 12:00
То в "Робочому проєкті" написано що "опори для магазину..." ...наймуть активістів з завьязаними мордами,або ще якихсь героїв і опори встановлять попри що там дитячий майданчик
От Показати IP 7 Серпня 2017 12:40
за це блокування вулиць і трас треба врешті добре давати по ср.ках, бо через це страждає сила силенна ні в чому не винних людей. Ідіть і блокуйте виїзди чиновників з їхніх дворів, а то взяли моду. Поліції в таких випадках треба негайно наводити порядок.
Микола Показати IP 7 Серпня 2017 14:45
в заростях стовп їм мішає.......діти там граються, в тих джунглях? А городи вам НЕ мішають?...тож дітям нема де гратися.
Мама до Микола Показати IP 7 Серпня 2017 19:54
Ще й як граються!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus