USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лобове зіткнення потягів у Польщі. Постраждали українці

4 Березня 2012 13:32
Жахлива трагедія на залізниці сталася у Сілезькому воєводстві Польщі. Перші вагони потяга фактично «склалися в гармошку». Трагедію в Сілезії вже називають наймасштабніщою катастрофою на польській залізниці.

Про це інформує ТСН.

Під час зіткнення двох потягів у Польщі загинули не менше 15 людей, більше півсотні постраждали. 40 з них перебувають у важкому стані.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, щонайменше шестеро постраждалих – громадяни України.
Рятувальні роботи на місці трагедії тривають. За словами очевидців, перші три вагони потяга фактично склалися «в гармошку».

Потяги зіткнулися «лоб в лоб» о 21 годині вечора в суботу, 3 березня, в районі населеного пункту Щекоцини (Сілезія, 200 кілометрів на південь від Варшави).

Один з них їхав з Пшемисля до Варшави, інший - з Варшави до Кракова. Згідно офіційних даних, в першому зі складів їхали приблизно 250 людей, у другому – понад 120.

Уже встановили, що поїзд з Варшави не мав йти цим шляхом. Чому він опинився на чужій лінії, поки не ясно.

У районі катастрофи на залізниці велися ремонтні роботи. Порятунок людей ускладнився тим, що аварія сталася в 1,5 кілометра від найближчого населеного пункту. Так, машинам «швидкої», пожежним і поліцейським довелося деякий час добиратися до місця події.

У більшості поранених - поліорганні травми, в основному - переломи кінцівок. Постраждалих доставляють до лікарень сусідніх населених пунктів. Пасажирів, які не постраждали або дістали незначні пошкодження, вивозять з місця події автобусами.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
@ Показати IP 4 Березня 2012 14:13
Вічна пам'ять загиблим, вічна ганьба живим винуватцям трагедії. Світом панує мода на безвідповідальність, алкоголізм, пофігізм у всіх сферах людського буття. У такому новітньому віці з такими технологіями продовжують гинути люди.. ндааа до чого все йде.
smelnyk Показати IP 4 Березня 2012 18:35
У Польщі не так вже й часто стаються залізничні аварії.
2@ Показати IP 5 Березня 2012 01:40
На редкость идиотский коммент.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus