USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Крадій переховувався від міліції в лісових землянках

28 Липня 2012 11:57
Горохівські правоохоронці врешті затримали порушника, який понад рік перебував «у бігах». Злочинів у того назбиралось більше десятка.

Про це інформує «Волинь-нова».

Так, працівники Горохівського райвідділу внутрішніх справ затримали жителя одного із сіл району Андрія. Той, мовляв, понад рік ухилявся від відповідальності за раніше скоєний злочин.

Як розповів виконуючий обов'язки начальника райвідділу внутрішніх справ капітан міліції Володимир Костанюк, понад рік тому порушник притягався до відповідальності разом зі своїм старшим братом Миколою за скоєні крадіжки. Брата тоді засудили на 2,5 року позбавлення волі, а Андрій одержав 2 роки позбавлення волі умовно. Однак вже через кілька днів після суду зловмисник скоїв нову крадіжку, а щоб не потрапити за грати, подався «в біги».

Як з’ясувалось, він переховувався у лісових землянках, які сам собі облаштовував, зокрема продовжував займатись крадіжками, у Києві, Тернополі та інших містах.

Врешті утікач повернувся до свого села, де його і затримали.

Тим часом суд змінив порушнику міру покарання з умовного позбавлення волі на реальне. За те, що ухилявся від відповідальності за попередньою судимістю, йому доведеться сісти на лаву підсудних ще й за злочини, скоєні під час «біганини». А тих вже назбиралося більше десятка. Нині молодику «світить» термін позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus