USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Ковельського міліціонера підозрюють у браконьєрстві

11 Грудня 2012 09:32
Працівника Ковельського райвідділу міліції підозрюють у браконьєрстві. Його зі ще одним чоловіком затримали у місцевому лісгоспі, однак, причетність до незаконного вбивства кабана слід буде ще довести.

Про це повідомляють у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Нещодавно працівники державного підприємства «Ковельське ЛГ» на чолі з районним мисливствознавцем Сергієм Джалою патрулювали ліси Радовичівського лісництва. О 15 годині у 28 кварталі урочища Літин лісівники помітили віз з трьома чоловіками, біля яких лежала туша вбитого кабана. Вимогу представитись затримані проігнорували. Поки лісові охоронці говорили з двома чоловіками, третій викинув з підводи кабана і втік.

Зважаючи на те, що затримані відмовилися розмовляти, лісівники викликали наряд міліції з Ковельського райвідділу.

Після прибуття правоохоронців, з'ясувалося, що чоловіки – мешканці села Купичів Турійського району. А один з них ще й працює у місцевому райвідділі.

До слова, затримані не мали при собі рушниць і заперечили будь-яку причетність до застреленої здобичі та чоловіка, який втік на возі.

На разі, правоохоронці перевіряють правдивість свідчень затриманих та шукають власника коней. «Знайти його буде не важко. А ось, щоб довести причетність до браконьєрства, слідству доведеться ще попрацювати. Вепрові було близько трьох років, швидше за все його вбито кількома годинами раніше», - пояснює мисливствознавець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
тиць-здиць Показати IP 11 Грудня 2012 10:09
Це кабан напав на них. Вони оборонялися і задушили дикого вепра голими руками. Героїв слід нагородити! А кні не винні.
Чеширский Кот Показати IP 11 Грудня 2012 10:40
"Кабан совершил неудачную попытку суицида, остался жив, карабин с собой не взял и пополз искать людей, чтобы они его спасли. По дороге истек кровью и скончался, тут мы его и нашли". Примерно такую версию услышали следователи от задержанных.
облезлий чеширский кот Показати IP 11 Грудня 2012 10:42
о 15годині у 28 кварталі урочища Літин.а чого не в 95 кварталі .
лана Показати IP 11 Грудня 2012 12:45
а коли ж напишуть за тих блатних ковельських які стріляли дичину в стежаричівському лісництві із джипів Чому всі замовчують про це Невже дань принесли кому треба
дзік Показати IP 11 Грудня 2012 13:59
Найбільші браконьєри: прокурори, мусора, митники, чиновники, й різна місцева наволоч із незареєстрованою зброєю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus