USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ковель після буревію. ВІДЕО

31 Серпня 2012 12:07
Несприятливі погодні умови завдали чималої шкоди мешканцям Волині.

Про це йдеться в сюжеті ВОДТРК.

Серед постраждалих ‒ ковельчани, мешканці мікрорайону Ковель-2. Очевидці стверджують: сила вітру була такою, що здіймала дахи будинків і переносила їх в повітрі через кілька сусідніх вулиць.

Пенсіонерка Поліна Григорівна проживає на другому Ковелі понад 40-років. Каже, що такої стихії, як надвечір 24 серпня, раніше не бачила ніколи. На її городі і до сьогодні лежить несподіваний подарунок долі ‒ фрагмент поцупленого вітром даху одного із сусідніх будинків.

Помешкання Бориса Драчука, що на околиці Ковеля на вулиці 22 січня, можна знімати у фільмах про війну, ‒ йдеться у сюжеті.

Будівлю з усіх сторін підпирають повалені вітром дерева та обірвані дроти електромереж. «Урожай яблук пропав, зате гуси вижили», ‒ тішить себе господар.

На сьогодні у Ковелі завершують роботи з ліквідації наслідків стихії. Про роботу міської комісії з питань надзвичайних ситуацій та комунальних служб Ковеля в умовах надзвичайної ситуації йшлося на позачерговому засіданні міськвиконкому. Прийняли рішення надати 70 тисяч гривень з резервного фонду міського бюджету, які комунальники використають для усунення наслідків буревію над Ковелем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus