USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Колишній зек убив людину за «голубого». ВІДЕО

17 Жовтня 2011 14:20
«ВН» уже повідомляли про вбивство за чаркою , яке сталося у Рожищі на Волині. Тоді травмою черепа, а згодом смертю завершився діалог двох колишніх тюряжників на Волині.
А все тому, що, граючи в карти, один обізвав іншого «голубим». Стерпіти таке зухвальство чоловік, що пробув за колючим дротом не один рік, не зміг. Маючи навики екс-спортсмена, кількома ударами упорав небораку просто при гральному столі, - повідомляє телеканал НТН .
Вони зустрілися по обіді, для годиться хильнули й сіли «різатися» в карти. Щоправда, зіграти встигли лише дві партії. Звинувативши один одного в махлюванні, почали сваритися. Молодший задирак назвав старшого охочим до чоловічого кохання.
Затриманий Григорій розповів: «Я його вдарив. Він почав падати, і тоді я ще два рази ногою по лиці вдарив. Все. Пішов спати».
Піднімали з ліжка бійця вже міліціянти. Позаяк травмований ним колега-картяр віддав Богові душу. А все тому, що під час фатального аперкоту вдарився потилицею об стіну. Та в напівсвідомому стані ще встиг покликати на допомогу й повідомити перехожим ім'я свого кривдника.
Керівник сектору Рожищенського РВ міліції Андрій Литвинчук каже: «Від отриманих ушкоджень лопнув череп, пішла кров вухами, потрапила в ніс, органи дихання, від чого він і помер».
Своєї вини затриманий не заперечує. Каже, конфлікт міг мати інші наслідки, якби не злощасне слово з вуст супротивника. Другого дня перебування затриманого під вартою, стали відомі деякі факти з його біографії. Виявляється, ще 3-річним хлоп'ям він побачив жорстоку сцену насильства.
«Батько вчинив жорстоке вбивство його матері, нанісши їй 37 ножових поранень. Можливо, певні аспекти і відклалися у дитячій психіці, тому у зв'язку з цим буде призначена судово-медична експертиза», - стверджує керівник сектору Рожищенського РВ міліції Сергій Сосовський.
Так чи інакше - уникнути молодикові ув'язнення навряд чи вдасться. Висновків медицини ще немає, а ось криміналісти вже сказали своє слово.
Керівник сектору Рожищенського РВ міліції Андрій Литвинчук розповів: «Порушена кримінальна справа за статтею 115ч. 1 – «умисне вбивство». Міра покарання за даний злочин від 7 до 15 років позбавлення волі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мужик Показати IP 17 Жовтня 2011 21:57
Реально чоловік абсолютно правий чисто по пнятіям: за гнилий базар прийшлось відповісти...
Хатуль Мадан Показати IP 18 Жовтня 2011 08:57
Всі зеки - п...и, починаючи з Чивокуня. Надіюсь, з тюрми цей ч...к вже не вийде. А "мужик" складе йому компанію біля параші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus