USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Із траси Київ-Чоп «злітають» маршрутки. ВІДЕО

16 Березня 2013 12:10
Автодорога Київ-Чоп нині чи не найгарячіша точка на Рівненщині.

Кілька сотень вантажівок стоять у заторі поблизу Дубна, - йдеться в сюжеті ТСН. 19:30.

Так, на засніженій та непосипаній дорозі ситуація вкрай аварійна. Маршрутку «Дубно – Рівне» знесло з траси просто на очах знімальної групи. КРАЗ, який її приїхав витягати, теж провалився під сніг.

«Зіскочили, от бачите, дорога м'яка, тут болото, не підсипано збоку – ну, болото просто», - пояснив водій маршрутки Ігор. За його словами, в салоні ніхто не постраждав. «Ні, ми їхали помаленьку, бо ж дорога погана ви ж бачите», - пояснив він.

Густий і мокрий сніг у сусідньому Рівному повністю зупинив рух тролейбусів. Через обледеніння дротів у них будь-якої миті може статися замикання, тож поки що про вихід транспорту на маршрути не йдеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus