USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

«Іронія долі» по-волинськи з травматичними наслідками

30 Жовтня 2012 16:20
33-річну волинянку поранили двоє мешканців Каменя-Каширського. У стані алкогольного сп’яніння чоловіки шукали свого товариша в чужій оселі, переплутавши будинки. Відтак, чоловіки звинуватили господарів у тому, що вони переховують їхнього друга.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС України в області.
До райвідділку міліції Каменя-Каширського звернувся лікар центральної районної лікарні. Медик заявив про те, що до закладу за медичною допомогою звернулася 76-річна жінка, у якої була різана рана пальців руки.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження жінці нанесли двоє 33-річних мешканців районного центру.

Виявилося, що того дня двоє друзів добряче випили і вирішили зустрітися з іншим своїм другом. Зателефонувавши до нього і домовившись про зустріч, молодики приїхали в одне з сіл Камінь-Каширського району. Однак, будучи в нетверезому стані, чоловіки переплутали хату товариша з помешканням незнайомих людей.
Діставшись помешкання, вони почали стукати у чужі двері та вимагати покликати друга. Господиня перелякалася, покликала свого сина, якого «гості» теж побили. У результаті нападу жінка отримала різані рани пальців руки.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини справи. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ДА Показати IP 30 Жовтня 2012 22:29
ДА! Ось і кіно стає життям. Але це не так. Це життя стає кіном. Екран - тканана пропітана алкоголем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus