USD 40.95 41.27
  • USD 40.95 41.27
  • EUR 40.90 41.30
  • PLN 10.35 10.53

«Гроза дачних масивів» по-сучасному облаштувався в Струмівці. ВІДЕО

8 Листопада 2013 11:18
Спритного іноземця, який «спеціалізувався» на крадіжках побутової техніки, але не гребував й хатнім начинням, піймали у Луцькому районі. Своїм незаконним промислом 36-річний чолов’яга займався трохи більше місяця, - повідомляє «Слово Волині».

За цей час встиг «засвітитися» у тринадцяти кримінальних епізодах. Місцем своєї дислокації обрав закинутий будинок у селі Струмівці.
Проблема в його затриманні була в тому, що виходив тільки вночі, - розповідає Сергій Тягунов, начальник Луцького РВ міліції.

«Здійснював крадіжки. Освітлення там немає. Помешкання старався не покидати. Тому було тяжко його знайти. Але в один із нічних «походів» його було затримано. При собі мав ніж. Для скоєння злочинів а, можливо, і для інших дій», - припускає Сергій Тягунов.

Цікаво, що на слід зловмисника міліція не могла втрапити від кінця вересня. І затримала його тільки завдяки вміло облаштованій засідці. Нині підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Він – неодноразово судимий і, зі слів міліції, є громадянином республіки Молдова.

«Перший раз судимий був у 2002 році в нас на Україні за майнові злочини. Відбув два роки і виїхав в Молдову, де ще раз був затриманий при скоєнні пограбування. Осуджений. А після виходу на волю, він незаконно пересік кордон і з Чернівців потрапив у Луцьк. Дане місто він знав і дачний масив теж, бо раніше там скоював крадіжки», – додає начальник Луцького РВ міліції.

Нині затриманий щиро кається. Каже, на Волині збирався лише перезимувати, а потім поїхати додому і назавжди зав’язати із криміналом. Слідчі сміються: схоже, молдаванин говорить правду, бо жодного разу поцуплене не перепродав.

Самовільно зайняту зимову квартиру завбачливий молдаванин облаштував зі смаком. Тут були і сателіти, і п’ять телевізорів, кілька електочайників, тюнери. А ще – посуд, холодильник. Усе позносив так тихо, що сусідка злодія по ділянці – пенсіонерка Надія Андріївна – навіть не здогадувалася, що закинутий будинок вже має нового господаря.

«Ну, не бачила, хлопці, я вам чесно кажу, що не бачила. Якби хоч бачила, що проходив. Хтось, правда, казав, що якийсь чорний ходив. А я навіть силуету не бачила. Чесне слово», – каже Надія Андріївна.

Проте факт залишається фактом. За скоєння майнових злочинів молдованину «світить» новий тюремний строк – до шести років позбавлення волі. Тож додому, у Кишинів, він потрапить не скоро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 9 Листопада 2013 07:37
Треба було поділитися з тяжиком і працював би собі без проблем, а він взяв би з задоволенням, багатьох кришує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus