USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Грабіжники «Приватбанку» постануть перед судом. ВІДЕО

18 Січня 2012 14:54
Вже до кінця цього місяця рівненська міліція обіцяє завершити розслідування кримінальної справи щодо банди, яка рік тому пограбувала відділення «Приватбанку» в Луцьку.

Про це повідомляє телеканал Рівне-1.


У кримінальній справі фігурують 4-ро молодих людей. Їм уже висунули звинувачення у скоєні 7 розбійних нападів, зокрема, на банки та магазин, а загалом на їхньому рахунку 10 епізодів злочинної діяльності.

Начальник слідчого управління УМВС у Рівненській області Анатолій Грицишин розповів: «Сім нападів на банки і один магазин. Також ще в результаті розслідування цієї справи було ще три епізоди: і зброя. На загал – це 10 епізодів. На даний час досудове слідство у справі фактично завершено, всім пред’явлено обвинувачення. Фактично, розпочалося ознайомлення із матеріалами кримінальної справи. Ми плануємо буквально через тиждень-півтора передати справу до суду»

Зловмисники, розповіли в міліції, грабували банки не лише в Рівному. Слідчі кажуть, що мають чимало доказів їхньою причетності до розбійного банку на відділення «Приватбанку» в Луцьку у лютому минулого року. Тоді розповідали, що здобиччю озброєних злочинців стали понад 200 тисяч гривень.

«Ми виїжджали на Волинь. І, відповідно, проводили там комплекс заходів. Також цей епізод рахується за ними. В будь-якому випадку ми максимум зібрали доказів, щоб доказати, що це – їхній епізод», - зазначив Грицишин.

Частину викрадених грошей та зброю оперативники вилучили при проведенні обшуків. Обвинувачені, розповідають правоохоронці, вину визнають частково. Окрім розбійних нападів, їм інкримінують ще й бандитизм, що є унікальним випадком для сучасної України.

Наразі четверо фігурантів кримінальної справи знаходяться в СІЗО. Їм загрожує більше 10 років позбавлення волі. Покарання для них обере суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus