USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ґвалтівника, убивцю і грабіжника засудили до 15 років. ВІДЕО

20 Вересня 2012 15:11
Понад рік на Волині тривало слідство за фактами кримінальних «подвигів» місцевого 25-річного зловмисника. Його підозрювали в пограбуванні, зґвалтуванні і вбивстві. Усі жертви - жінки. Аби заволодіти майном чи грішми, завжди нападав ззаду, застосовуючи холодну зброю. А йшов на «промисел», каже, через те, що був ігроманом.

Про це інформує НТН.

Кримінальних епізодів на карбі зловмисника – чотири. Усі 2011-го року. Зазвичай колишній військовик підстерігав жінок на дорогах посеред полів, коли поряд - жодного населеного пункту чи свідка. Швидко наближався ззаду, хапав жертву за шию, валив на землю, лякав розправою, а потім забирав цінні речі та гроші.

«Йшла по стежці. Підійшов до мене незнайомий чоловік і почав мене шарпати. Вирвав сумку і почав погрожувати мені ножем. Почав мене волікти через кущі. Перетягнув через канаву, а в мене в кишені був газовий балончик. Якби не він, то не знаю, чим би це закінчилося. Я приснула балончиком і втекла», - розповіла постраждала Тетяна.

Інша жертва вирватися не змогла. 19-річну Ірину злочинець побив, забрав 40 гривень і золотий ланцюжок. Та на цьому не зупинився - зґвалтував дівчину. Те саме скоїв і з автотуристкою з Володимира-Волинського.

«Побачив жіночку, яка стояла біля свого автомобіля. Він підійшов до неї, рукою схопив за шию і наказав сісти в авто. Там забрав речі і кошти. Наказав їй поїхати в ліс. І зґвалтував її там. Після цього, з метою приховування злочину, задушив», - розповів старший прокурор Ковельської міжрайонної прокуратури Віктор Климук.

Машину з бездиханним тілом у салоні знайшли майже через три тижні. Увесь цей час убивця розважався на «впольовані» гривні.

Грав в Інтернет-казино. Коли ж залишився ні з чим, знову пішов грабувати. Жертвою обрав пенсіонерку, що мешкала на хуторі.

Завдяки фотороботу розбійника затримали. Спершу було слідство, далі – суд.

«Колегія суддів Ковельського міськрайонного суду призначила покарання у вигляді 15 років з конфіскацією майна», - зазначив Климук.

Адвокат підсудного сподівався на психіатрічну експертизу: мовляв, вона мала засвідчити, що все лихо через пристрасть до азартних ігор. А, отже, затриманий – хворий і його треба лікувати. Та медики довели: убивця, ґвалтівник і грабіжник - осудний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Чеширский Кот Показати IP 20 Вересня 2012 15:23
Гуманизм, однако...
громадянин Показати IP 20 Вересня 2012 19:50
та завалити його треба, ще за мої податки цю падлу 15 років годувати будуть
SET Показати IP 21 Вересня 2012 07:42
І чого б його не розстріляти? Людина яка позбавила життя іншу людину не має права на життя!!!
Галя Показати IP 21 Вересня 2012 09:34
Отаке прочитаєш і думка виникає така, що даремно відмінили смертну кару. Чому людина може вдивати інших, лишати їх життя і сама може дальше жити? 25 років віку + 15 років тюрми= 40 років. Ще справний буде і дальше таке ж саме робити.
Чеширский Кот до Галя Показати IP 21 Вересня 2012 11:17
С нашими ментами и нашим правосудием нет 100 процентной уверенности, что осудили настоящего преступника. Примеров сотни, когда человек под пытками сознается в убийстве и его осуждают. В годы союза многих невиновных расстреляли по делам разных маньяков. Посмотрите в нете, там куча информации. Именно возможность ошибки была одним из основных аргументов при отмене смертной казни. И в данном случае все может быть.
Лучанка Показати IP 21 Вересня 2012 11:20
Я вас підтримую.Як можна таке дике створіння випускати на волю через 15 років.Його навіть собакою не можна назвати, бо собаки і вовки не нападають дарма. Розтріляти гада, даром відмінили смертну кару. вбив людину, а йому життя дарують.Несрпведливо.Якби ці вбивці знали, що їх також розстріляють, як собаку такого б не чинили.А так, можна вбивати,йомо ж не вб"ють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus