USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Екстремал із заплутаним парашутом впав із двокілометрової висоти і лишився живий. ВІДЕО

19 Березня 2013 13:29
Ветеран парашутного спорту Крейг Степлтон виконував складний трюк на висоті 8 тисяч футів (2,4 кілометра), але його парашут заплутався і чоловік впав на землю. Проте, дивом лишився живим, - йдеться на ТСН.

51-річний каліфорнієць Крейг зі своєю напарницею Кеті Хенсон намагався виконати у повітрі складну фігуру. Її суть полягає в тому, що два парашутисти мають зустрітися в повітрі, щоб розгорнути державний прапор і тріумфально приземлитися, тримаючи його в руках.
«Я не міг повірити, що це відбувається зі мною, далеко не новачок у таких справах», - розповів Крейг Стемплтон.

Крейг пролетів понад 2 тисяч метрів і лишився живим. Екстремал спробував розвернути свій резервний парашут, але і з ним зазнав невдачі. Два парашута, що не розкрилися все ж трохи уповільнили падіння Крейга і він вирішив рятувати себе.

Чоловік згрупувався, щільно притиснувши коліна до грудей, і відчув, як на швидкості 30 миль на годину звалився на землю і прокотився по ній. Батько двох дітей відбувся кількома синцями та вивихом плеча. Рентген показав, що всі кістки цілі. Втім, місце «посадки», яке опинилося для нього справді щасливим, могло з такою ж легкістю перетворитися в смертельне. Крейг Стемплтон впав на м'який ґрунт виноградника, але там було стільки залізних прутів, що він з високою ймовірністю міг впасти саме на них. Наразі парашутист збирається ненадовго утриматися від складних трюків, але не від стрибків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus