USD 41.30 41.53
  • USD 41.30 41.53
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

Два тролейбуси зіткнулися в центрі Луцька

19 Жовтня 2015 08:00
Два тролейбуси не змогли розминутися біля ЦУМу вчора ввечері, 18 жовтня, близько 20:00. Про це повідомляє Волинь.Інфо.

Зі слів очевидців, один тролейбус зачепив іншого. В результаті, вибито заднє скло в одного з тролейбусів. Жертв немає. Коментувати подію водій тролейбуса не захотів.

Водій збирався відправити тролейбус у депо – оскільки продовжувати маршрут далі було неможливо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2015 11:01
"ДВА ТРОЛЕЙБУСИ ЗІТКНУЛИСЬ" и "Два тролейбуси не змогли розминутися" - это два словосочетания, подразумевающие движение навстречу друг другу. Или я не прав? Тогда докажите это.
Бог Показати IP 19 Жовтня 2015 11:05
глобальна катастрофа здуріти можна хто нас возить і це майбутнє за електрокарами всіх на коні пересадити
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2015 11:29
Не зовсім так. Зіткнулись - це означає що був безпосередній контакт. А коли треба підкреслити, що їхали в протилежних напрямках - тоді говорять про лобове зіткнення, або зіткнення "лоб в лоб"
Анонім до Анонім Показати IP 19 Жовтня 2015 12:03
столкновение - вид дорожно-транспортного происшествия. Взаимный контакт движущихся механических транспортных средств, нередко влекущий ранения и гибель людей, повреждение транспортных средств, сооружений, грузов и др. А в нашем случае оба троллейбуса двигались? По Ушакову: СТОЛКНОВЕНИЕ, ср. 1. Катастрофа, происходящая когда сталкиваются друг с другом двигающиеся с разных сторон предметы
Аня Показати IP 19 Жовтня 2015 11:54
На тролейбуси понасаджували молодих водил,дівчата от і не справились з кермуванням. Невже можна садити зелне,без досвіду дитя возити людей. А в нас все можна.
Свідок до Аня Показати IP 20 Жовтня 2015 11:49
Не потрібно ось так клеймити "молодих і зелених" учора була свідком такої ситуації: біля Там-Таму (зі сторони Варшавського ринку) коли водіям горів червоний старенький водій тролейбуса відправлявся від зупинки і замість того, щоб гальмувати перед переходом, навпаки надавив на газ, чуть не збивши піщохода який спокійно перерходив дорогу на зелений, і зупинив свій тролейбус в декількох сантиметрах від людини, і це старша людина, практично пенсіонер...а таких можна саджати за кермо, якщо він вже не розрізняє за цілий день роботи червоне й зелене світло?!"
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2015 22:08
Аварія була вчора. А сьогодні їхав біля цуму скло там так і лежало. Ніхто за пів дня навіть не пиибрав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus