USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

Дорогою з Америки «загубився» подарунок для сина загиблого Героя з Волині

13 Січня 2016 10:08
Дорогою до адресата «загубився» подарунок з Америки для дитини загиблого Героя з Волині.

Про цей факт повідомляють у Ковельському центрі допомоги 51 ОМБ.

Посилку отримали опломбованою, але в ній не було всього того, що вказано в накладній. І тепер волонтери клопочуться про те, щоб отримати правову оцінку цьому факту і заручитися підтримкою небайдужих заради встановлення справедливості.

«Невже дитина Героя не отримає найбільш омріяного «миколайчика» через якогось дядю чи тьотю, що наважились «нагріти руки»? Посилка відправлена з Дікінсона, Північна Дакота 23 грудня 2015року, американською поштою USPS ( UnitedStates PostalService) і була отримана сестрою відправника сьогодні 12 січня 2016 року в одному з відділень УкрПошти.

На митниці посилка була від 5 по 10 січня 2016року, де, імовірно, здійснили планову операцію з розмитнення, при якій обумовлено розпломбування, перевірка вмісту посилки та нове опломбування. Акт переліку наявних товарів чи будь-яких інших актів при цій процедурі не склали», - йдеться у повідомленні Центру.

Митники зі свого боку пояснили волонтерам, що цю процедуру відмінили і тепер такі акти складаються за окремою платою.«Посилку отримувач розпакувала і одразу помітила, що багатьох речей немає! Це поки все, що вдалось з’ясувати про те, де і хто мав вільний доступ до товару. Можливо, хтось знає більше про систему пересилок - допоможіть нам інформативно!», - просять охочі допомогти дитині Героя отримати омріяний подарунок.

Зокрема, зникли планшет для маленького Максимчика та іграшки. Всі ці речі є в накладній, яка заповнювалась при відправці та була додана до самої посилки. Але на пошті та митниці розводять руками.

«До відділення УкрПошти отримувач та відправник претензій не мають - посилка була опломбована та розпломбовувалась в присутності отримувача та працівника пошти!Не віриться, що в нашій країні хтось когось таки знайде, а тим більше покарає», - йдеться у повідомленні Центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Світязь Показати IP 13 Січня 2016 10:49
То митники с*ки чують скору свою кончину от і гребуть що попало.а на моральні принципи їм насрати і на діток в яких нема тата чи мами.
Анатоль_ до Світязь Показати IP 13 Січня 2016 12:04
Митника також треба розуміти, бо халяву хто не любить? Га?
бандеровець Показати IP 13 Січня 2016 11:28
просто голодне бид.о!! Коли ці бідні та нещасні митникі наїдяться? Я більш менш толерантний але вже і мене починає рвати..
Анонім Показати IP 13 Січня 2016 11:42
То "мацкалі" все роблять; підкуплюють наших митників аби "героям" дошкуляти...
мама Показати IP 13 Січня 2016 12:05
що ж то за люди ті митники? да і людьми їх не можна назвати. Як можна забрати у дитини, нема в них ні совісті, ні серця, да й не буде ніколи. Щоб вони подавилися.
Анонім Показати IP 13 Січня 2016 13:42
Брат попав скупий.Треба було окремо вислати планшет з чеком на його покупку,заплатити мито на такий товар,а тоді щось вимагати.Самі порушують норми,а потім щось хочуть і на людей наганяють.Раз вирішили правильно,значить так маємо і жити.Починати з себе.Просто американському українцю не захотілося офіційно заплатити встановлену суму на такий товар і відпрвити більш легальним способом.
поштовик Показати IP 13 Січня 2016 14:50
Нічого ви вже ненайдете. Вам анонім правильно відповів. Правильно потрібно було відсилати тоді хотяб отримали компенсацію. вислали на авось. авось і прийшло. А злодії були у всі віка
Микола Показати IP 13 Січня 2016 17:00
"Тиха украинская ночь… но сало лучше перепрятать". Українці на тему злочинності анекдот придумали. Міжнародні експерти вирішили дослідити рівень злочинності у всіх країнах світу. Для цього у столицю кожної держави відправили експерта. Той там сідає на лаву, поряд ставить сумку і вдає, що спить. У Лондоні сумка зникла через три години. У Парижі - через дві. У Варшаві - через годину. У Москві - через десять хвилин. У нас же експеримент не вдався - сумку поцупили ще в аеропорту…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus