USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Чим небезпечні візити до салонів краси. ВІДЕО

9 Квітня 2013 10:03
Мешканці столиці під час процедури лазерної епіляції «спалили» ноги. Спочатку навіть першої допомоги при опіках не надали, а тепер у салоні своєї вини взагалі не визнають, — йдеться в сюжеті ТСН.

На ногах без зайвого волосся Інга Запорожець збиралася гордо увійти у весну. А нині насилу ними ступає, бо дівчина сходила на лазерну епіляцію. Тепер ноги вкриті численними опіками, а одразу після процедури з червоної набряклої шкіри сочилася сукровиця. Попри це, викликати «швидку» працівниці салону клієнтку відговорили, хоча в дівчини був больовий шок. Вона попросила води, то їй принесли відро води, де миють швабри.

Протипоказань до епіляції дівчина не мала: робила її і раніше, але в іншому салоні. Разом з Інгою та її чоловіком ТСН вирушила до закладу із войовничою назвою «Раунд». Тут - і спортзал, і салон. Без камери дівчині радили тішитися, що за процедуру з неї не взяли 700 гривень. Навіть у присутності камер засновник «Раунду» не наважився поспівчувати клієнтці. Та й сам факт, що Інга робила епіляцію саме у них, тепер ставлять під сумнів і з'ясовувати деталі не квапляться.

Інга з чоловіком рушили до лікарні фіксувати тілесні ушкодження. Уже написана скарга до прокуратури. Окрім відшкодування збитків, домагатимуться перевірки сертифікатів «Раунду». Часу, кажуть, тепер удосталь, бо планів на травневі свята не повернеш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шиншила Показати IP 9 Квітня 2013 10:49
Мені в салоні краси пробили шкіру голови шпилькою. РОзбиратися не стала, бо шкода часу і грошей. Тим більше, що все обійшлося без інфекцій.... Але більше я до того салону - ні ногою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus