USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Чоловік вбив жінку, яка намагалась його спокусити

22 Грудня 2012 11:31
До семи років позбавлення волі на Волині засудили чоловіка за вбивство жінки, яка намагалася його зґвалтувати.

Про це інформує IA ZIK.

Події розгорталися ще 16 жовтня 2012 року. Ввечері в лісовому масиві, неподалік села Охотин Луцького району, виник конфлікт між охоронцем приватної фірми та жінкою, яка, мовляв, в «непристойній та настирливій формі пропонувала йому вступити з нею у статеві зносини». Обоє, раніше незнайомі, були напідпитку.

За словами чоловіка, жінка зняла з себе одяг та почала чіплятися. Після цього, мовляв, «дістала ножа та сказала, що відріже геніталії, шарпаючи чоловіка». Отож він вдарив кулаком в обличчя. Загалом жінці дісталося від розлюченого охоронця п’ять ударів по голові. Від завданих побоїв вона загинула.

Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у навмисному вбивстві та призначив покарання у вигляді семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 22 Грудня 2012 14:10
Не щоб отримати задоволення, так тепер "задоволення" буде отримувати 7 років...:)
житель с. Охотин Показати IP 23 Грудня 2012 00:58
Цікавить питання, ви що жовта преса яка сама все придумує. Бред собачий.Це просто казка для людей що читають про щось надзвичане.Наскільки я знаю ця жінка після того як разом з охоронцями добряче випили, почала за щось сперечатись ( зверніть увагу, без інтиму ), а далі потім її хотіли згвалтувати і просто вбили. Елементарно Ватсон. А не Ваш анегдот, і то скопійований.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus