USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Чоловік до смерті побив п’яну дружину

3 Жовтня 2012 18:34
Дружину, яка часто випивала, відлупцював волинянин. Після останньої бійки жінка померла.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Труп 51-річної жінки виявили в квартирі у Нововолинську. При поверхневому огляді слідів насильницької смерті не виявили, однак, судово-медична експертиза встановила, що смерть жінки настала в наслідок травм внутрішньочеревних органів, які належать до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Працівники органів внутрішніх справ встановили, що тілесні ушкодження постраждалий наніс її 51-річний співмешканець.

«Вони багато років жили в громадянському шлюбі, – розповів начальник слідчого відділу Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Василь Антощук. – Зі слів підозрюваного, жінка зловживала спиртним, часто приходила додому напідпитку. Через це між подружжям виникали сварки. Кілька разів чоловік виганяв благовірну із квартири, а жили вони у його помешканні, однак, коли емоції вщухали, приймав назад. Того дня потерпіла також повернулася напідпитку, відтак, розгорівся скандал. Чоловік не витримав і з усієї сили вдарив співмешканку кулаком у живіт. У лікарню вони не зверталися, натомість полягали спати. Вночі жінка від травм внутрішніх органів померла».

Підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області. Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus