USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Через неповнолітнього мотоцикліста помер чоловік

12 Листопада 2012 18:00
Мотоцикл, яким керував неповнолітній хлопець, збив на смерть 47-річного пішохода. А сам водій разом із 15-річним пасажиром потрапили до лікарні.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

Учора, 11 листопада, 16-річний мешканець Ківерцівського району разом зі своїм 15-річним товаришем їхали у напрямку села Грем’яче дорогою Цумань – Грем’яче. Мотоцикл Viper ZS150J, яким керував хлопець, збив 47-річного пішохода. До слова, постраждалий прямував у попутному напрямку. Аварія трапилася через те, що керманич не врахував дорожню обстановку та не вибрав безпечної швидкості руху.

Пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер дорогою до лікарні. Неповнолітніх водія мотоцикла та його пасажира доправили до медичних закладів.

Слід відзначити, що транспортний засіб не був зареєстрований у встановленому законом порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus