USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Браконьєрство завершилося вбивством мисливця

10 Вересня 2012 15:32
У Ковельському районі браконьєрське полювання завершилося трагедією: замість кабана мисливець підстрелив батькового товариша.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

П’ятеро чоловіків вирушили на полювання. Двоє з них – батько із сином – приїхали на Волинь у гості з Америки, де проживають тривалий час. Взявши із собою все необхідне, пішли в кукурудзяне поле поблизу села Великий Порськ.

Зважаючи на те, що було вже пізно, молодий мисливець, не розгледівши в темряві постаті людини, вистрелив. Постраждалому намагалися на місці надавати медичну допомогу, однак, травма виявилася смертельною. Дорогою у лікарню він помер.

«Про цей випадок міліцію поінформували працівники медустанови, – розповів переший заступник начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Сергій Чижевич. – Варто зазначити, що дозволу на полювання чоловіки не мали. Окрім того, мисливська зброя не була зареєстрована».

Правоохоронці порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 119 (Вбивство через необережність). Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 10 Вересня 2012 21:03
видно не вдалося це замяти, а згадали через 4 дні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus