USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Бойфренд побив екс-чоловіка

19 Лютого 2013 19:00
49-річний мешканець Рожищенського району побив колишнього чоловіка своєї жінки, поламавши йому обидві ноги.

До Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення лікаря про те, що до них доставили 47-річного мешканця району з переломом двох гомілкових кісток. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав від 49-річного односельчанина. Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Потерпілий зі своєю дружиною розлучився, але в колишнього подружжя постійно виникали розбіжності у поглядах щодо виховання спільного сина.

Цього дня постраждалий вирішив повчити життя колишню дружину, в результаті чого ініціював сварку з її новим 49-тирічним співмешканцем. Між чоловіками розпочалась бійка, під час якої постраждалий схопив ніж, а у відповідь отримав декілька ударів держаком по ногах.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, які отримав потерпілий, відносяться до середнього ступеню тяжкості. Тож відносно 49-річного жителя Рожищенського району відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення передбаченого частиною 1 статті 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
сем Показати IP 19 Лютого 2013 21:53
Текст - шедевр!Аби щось зрозуміти, треба дуже постаратися.ВН, ви ж майте розум - опрацьовуйте хоча б трохи інформацію від графоманів у погонах! Це ж ід..тизм!!!
Лучанка до сем Показати IP 20 Лютого 2013 08:53
я Вас повністю підтримую, щоб розібратись у написаному потрібно його наперед знати. То ж нехай ВН перевіряє, аби не залишитись без читача.
Лучанка до Лучанка Показати IP 20 Лютого 2013 14:33
я Вас повністю підтримую, щоб розібратись у написаному коментарі потрібно наперед знати його автора, хвору та недолугу людину...
Маня Показати IP 20 Лютого 2013 14:09
Мене дивує безграмотність , дурні заголовки інформацій і взагалі виклад тексту. Таке враження,що там працюють не журналісти, а випускники школи, які вчилися в ній вкрай погано,твори писали явно на 3.Не почерку професійних журналістів.Ви хоч читайте те, що пишете, вловлюйте принаймні смисл.
Михайло Наход Показати IP 21 Лютого 2013 11:40
А мене дивує безграмотність "коментаторів". Причому не тільки в їхніх коментаріях. )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus